CJP MBO Card

Ben jij een cultuurliefhebber? Of wil je graag wat vaker naar (film)festivals, concerten theaters en musea? Activeer dan snel je CJP MBO Card! Dit is een digitale kortingskaart waarmee studenten scherpe korting krijgen op verschillende (culturelere) activiteiten en evenementen, waaronder ook uitgaan en shoppen.

De CJP MBO Card is een digitale kortingskaart, zodat hiervoor niet onnodig veel plastic gebruikt moet worden. En op deze manier heb je de CJP MBO Card met je mobiel altijd gemakkelijk bij de hand!

Hoe krijg en activeer ik een CJP MBO Card?

Alle studenten van alle mbo’s in Nederland kunnen snel en makkelijk een persoonlijke CJP aanvragen op mijn.cjp.nl/registreren. Het enige dat je nodig hebt is een school-email-adres. 

Nadat je jezelf hebt geregistreerd ontvang je een e-mail. Hierin wordt uitgelegd hoe je jouw CJP MBO Card kan activeren. Klik hiervoor in de e-mail op de blauwe knop ‘Activeer je CJP’.

Vul vervolgens de verplichte velden in en klik op afronden*. Wanneer je dit hebt gedaan is je account geactiveerd. Ga daarna snel naar www.cjp.nl om korting te scoren op films, concerten, festivals, theater, je favoriete merken en meer!

*Wanneer je jonger bent dan 16 jaar moet je ook het e-mailadres van je ouders invullen zodat zij op de hoogte kunnen worden gebracht voor de activatie van de CJP MBO Card.

Mijn Vista

Ook via het Studentenportaal op mijnVISTA kun je meer lezen over de CJP MBO Card: