School maatschappelijk werk

Als je bij het VISTA college een opleiding volgt, vinden we het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Je wordt begeleid door docenten van jouw opleiding én door jouw mentor. Die begeleiding richt zich vooral op jouw opleiding, stage en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het team Studentenbegeleiding ondersteunt de mentoren en docenten van je opleiding bij verschillende begeleidingsvraagstukken. Het gezamenlijke doel is om ervoor te zorgen dat jij als student zo goed mogelijk kunt functioneren op school en stage, en dat je je kunt ontwikkelen.

Het begeleiden en ondersteunen van jou als student zal zoveel mogelijk plaatsvinden tijdens de onderwijsactiviteiten (lessen etc.) door je mentor en docenten. Zij worden daarbij ondersteund door loopbaanconsulenten van het team Studentenbegeleiding. Het is mogelijk dat je als student direct contact hebt met een loopbaanconsulent. Bijvoorbeeld als je dyslexie hebt, als je twijfelt over je studiekeuze of als er situaties zijn die vragen om meer specialistische begeleiding of ondersteuning.

Klik hier voor meer informatie over de begeleiding van studenten binnen het VISTA college.