Misdaad en geweld icoon

Het kan wel eens zijn voorgekomen dat je bent online bent opgelicht, of dat je door iemand benaderd bent met de vraag of je snel geld wilde verdienen. Of misschien zit je nu wel middenin zo’n soort situatie.

Voorkom dat je slachtoffer of zelfs dader wordt in deze situaties. Lees verder en vind antwoord op jouw vragen over wat wel en niet slim is om te doen, of neem (anoniem) contact op voor hulp.

Voor wat, hoort wat

Zit jij in een situatie waarin je dingen doet, die je helemaal niet wilt doen? Moet je mensen bedreigen? Kun je langere tijd niet naar school gaan? Word je gevraagd seksuele handelingen te verrichten tegen je zin in. Moet je geld of drugs te transporteren of te dealen? Moet je op de uitkijk staan?

Je werd gevraagd voor een simpel klusje, misschien in ruil voor wat snel geld, maar al snel werden de klussen steeds vervelender. De constante stress en bedreigingen zorgen er vaak voor dat je er niet meer uit durft te stappen. Je wilt stoppen, maar je kunt niet anders. Tenminste, dat denk jij! Er zijn professionals die jou helpen om uit deze situatie kunt komen.

Bekijk ook eens deze website voor meer informatie.

Neem contact op!

Wil je (anoniem) met iemand over jouw situatie praten? Neem dan contact op met: