Geld

Vergoeding lesmateriaal

Studeren kost geld. Soms helaas meer dan je van tevoren dacht. Het VISTA College doet zijn best om de kosten voor verplichte leermiddelen zo laag mogelijk te houden. Heb je moeite om de kosten voor je opleiding te betalen, kun je als student van het VISTA College bij stichting leergeld kijken of je voor je verplichte leermiddelen financiële ondersteuning kunt krijgen.

HOE KOM IK HIERVOOR IN AANMERKING?

Deze financiële hulp is bedoeld voor alle BOL-studenten die bij het Vista College staan ingeschreven, ongeacht je leeftijd of woonplaats.

Deze financiële hulp is bedoeld als het totale inkomen van het gezin niet hoger is dan bijstandsniveau + 20%.

Denk je dat je aan bovenstaande punten voldoet? Vul samen met je ouders de aanvraag in via de website van de lokale stichting:

Let op!  Het gaat om de verplichte leermiddelen die je nodig hebt om de opleiding te kunnen volgen of het examen te kunnen afleggen. Deze staan per opleiding op de leermiddelenlijst. Lesgeld, reiskosten en excursies worden niet vergoed.

 
 
VERGOEDING EN AANVRAGEN

De vergoeding kun je alleen gebruiken voor lesmateriaal. Kosten zoals lesgeld, reiskosten en excursies worden niet vergoed.

Wil je deze regeling aanvragen en zit je nog niet bij ons op school? Laat ons bij je kennismakingsgesprek weten dat je hiervan gebruik wilt maken. Zit je al wel bij ons op school? Ga dan naar je mentor.

Let op: dit is een tijdelijke regeling. Er is beperkt geld beschikbaar. Vraag de vergoeding daarom zo snel mogelijk aan.

HEB JE NOG VRAGEN?

Ga naar je mentor.